< Clienții tăi te așteaptă online. Tu ce mai aștepți? >

MARKETERIO, SERVICII COMPLETE DE MARKETING DIGITAL

Alege cea mai eficientă cale de a ajunge la publicul tău. Tu alegi destinația, noi construim punțile.
Vei descoperi cum marketing-ul digital poate funcționa într-un mod spectaculos pentru tine.
Marketerio este o agentie de marketing online, care se concentreaza pe calitate si rezultate concrete. Echipa noastra este formata din specialisti in marketing online, social media, web design, email marketing,  branding, design grafic, a caror experienta poate deveni pentru firma dumneavoastra un avantaj major de piata.

< Am selectat câteva dintre proiectele noastre >

PORTOFOLIU MARKETERIO

< Suntem la dispoziția ta! >

DATE DE CONTACT

Str. Alecu Russo, Nr. 13-19, Sector 2, Bucuresti

(+4) 0773 858 861

// Fă-te remarcat!

București
Servicii de Live Streaming

Îți sună cunoscută această listă de verificare? Nu uita laptop-ul/telefonul, sau mai degrabă camera video pentru o calitate mai bună a imaginii. Asigură-te că ai suficientă baterie. Conectează-te la contul de Facebook. Nu uita de crosspost. Asigură-te că ai trepied și că îl poziționezi într-un loc din care să cuprinzi cât mai bine evenimentul. Asigură-te că volumul sunetului microfonului ajută pentru o transmitere corectă pe Facebook… Și asta nu e tot, știm.

Imaginează-ți acum o echipă de profesioniști care se ocupă de toate aspectele tehnice în timp ce tu ai timp suficient să te conectezi cu clienții tăi sau cu partenerii de business. Echipa aceea suntem noi.
Și nu ne ocupăm doar de „aspecte tehnice”, chiar ne asigurăm că evenimentul tău primește atenția care i se cuvine.

evenimente live streaming
// Evenimentul tau merita sa fie transmis live

Marketerio te scapă de griji

Evenimentele tale merită toată atenția ta! Cum să ajungă la cât mai multă lume și la o calitate cât mai bună merită toată atenția noastră! Apoi tu și businessul tău veți primi toată atenția clienților și a partenerilor, existenți sau potențiali, dar și a publicului larg.
Știm cât de important este pentru tine să fii prezent în online, așa că noi te ajutăm să valorifici toate canalele digitale pentru a ajunge la publicul tău – cu soluții de marketing complete, bazate pe date, pe tehnologie și bogate în conținut.

Marketerio vă poate transmite în mod profesionist evenimentul în direct pe Facebook , YouTube , Twitter, Twitch , propria pagină personalizată sau pe toate simultan.

// Fă-te remarcat!

Vrei să ajungi rapid la publicul tău?

Știm cât de important este pentru tine să îți faci cunoscută contribuția în domeniul tău de business, așa că te ajutăm să popularizezi evenimentele de business importante pentru compania ta, fie că acestea sunt lansări de produse sau servicii, campanii de CSR sau orice alt format gândit de tine, indiferent de industria în care activezi.

Evenimentele și întâlnirile sunt instrumente de marketing foarte puternice, iar transmisiile live schimbă complet felul în care brandurile interacționează cu publicul lor. Noi te ajutăm să multiplici efectul și îți dovedim cu cifre importanța serviciilor de live streaming. Vei putea măsura impactul evenimentelor tale, vei crește angajamentul și participarea și vei putea să primești chiar și feedback în timp real și să atragi noi clienți.

video event streaming bucuresti

< Nu oferim doar servicii. Credem în parteneriate desăvârșite. Vă oferim soluția reală pe care o căutați. >

Contactează-ne acum și află cum te putem ajută!