< Clienții tăi te așteaptă online. Tu ce mai aștepți? >

MARKETERIO, SERVICII COMPLETE DE MARKETING DIGITAL

Alege cea mai eficientă cale de a ajunge la publicul tău. Tu alegi destinația, noi construim punțile.
Vei descoperi cum marketing-ul digital poate funcționa într-un mod spectaculos pentru tine.
Marketerio este o agentie de marketing online, care se concentreaza pe calitate si rezultate concrete. Echipa noastra este formata din specialisti in marketing online, social media, web design, email marketing,  branding, design grafic, a caror experienta poate deveni pentru firma dumneavoastra un avantaj major de piata.

< Am selectat câteva dintre proiectele noastre >

PORTOFOLIU MARKETERIO

< Suntem la dispoziția ta! >

DATE DE CONTACT

Str. Alecu Russo, Nr. 13-19, Sector 2, Bucuresti

(+4) 0773 858 861

SEO (Search Engine Optimization)
seo cat dureaza

Pentru a avea răspunsul potrivit, trebuie să intrăm adânc în materialele de SEO (Search Engine Optimization) și să vedem ce inseamnă o campanie de optimizare SEO. Cu alte cuvinte, trebuie să analizăm date importante despre ceea ce înseamnă SEO cu adevărat dar să ne și punem în locul competiției și a competitorilor pentru a avea rezultate excelente.

SEO reprezintă o pârghie importantă pentru a fi vizibil în topurile Google, Yahoo, Bing, adică în motoarele de căutare de pe World Web Wide (WWW). Campaniile de SEO te ajută să îți aduci clienți și vizitatori pe website-ul tău, înspre a-ți mări performanța și vizibilitatea în mediul online.

Pentru majoritatea site-urilor, clasarea cuvintelor cheie cu concurență redusă durează aproximativ 2-3 luni, iar succesul considerabil în căutări durează aproximativ 4-12 luni. Majoritatea agențiilor de servicii SEO vă vor spune că este nevoie de aproximativ 4-6 luni pentru a vă clasa în top, iar acest lucru nu este incorect. Sunt trei metode și ustensile sau moduri în care performanța SEO va fi afectată în mod pozitiv sau negativ: linkurile externe, concurența și calitatea conținutului pe care îl redai audienței, care trebuie să fie calitativ.

Concurența de top este destul de activă, așa că și SEO-ul dumneavoastră trebuie să fie activ, ca să vă puteți ridica la standardele moderne, actuale și de trend. Cu cât ascensiunea în topul rangului motoarelor de căutare este mai înalt, cu atât dificultatea va fi mai grea în a putea ajunge mai sus. Lucrul acesta este datorat de faptul că cei care sunt în top 3 pe un domeniu și nișă saturată, cu mulți jucători, folosesc profesioniști dar și agenții de marketing mari pentru a face față și a reuși în menținerea clasamentului de top. Trebuie să analizăm cu atenție pozițiile competitorilor cât și resursele alocate de ei pentru nivelul la care au ajuns, folosindu-ne de aceste date inteligent, așa ajungând la performanța de a-i depăși.

Link-urile externe sunt și joacă un rol important în implementarea strategiei de SEO, impactul lor returnând rezultate pozitive, dacă sunt alese cu înțelepciune și după o analiza tehnica în prealabil. Link-urile trebuie să provină de la website-uri care au relevanță și autenticitate ridicată, cu conținut calitativ și autoritate. Cu cât sunt mai multe, cu atât va ajuta mai mult SEO. Ritmul de creștere al link-urilor trebuie sa fie stabil și natural, altfel Google va crede că vrei să crești artificial și te poate penaliza(nerespectând bunele practici).

Conținutul afișat pe website-ul dumneavoastră trebuie să fie calitativ și joacă un rol important înspre a atinge poziții de top în Google împreuna cu alte motoare de căutare.

Conținutul trebuie postat periodic, la date apropiate și bine închegat și încorporat.

Calitatea informațiilor pe care cititorii de pe website o procesează, trebuie să fie relevantă, ca website-ul să poată ajunge în căutarea pe Google.

În anii care au trecut, Google a îmbunătățit algoritmii și metodele de calcul ale sale, întrucât rang-ul său a devenit din ce în ce mai competitiv. Pe piața de astăzi, calitatea stă la baza supremă, iar acest lucru va prelungi timpul necesar pentru ca site-ul dvs. web să se claseze, dacă nu îi acordați o importanță desăvârșită. Puteți să ajungeți în top foarte ușor pentru cuvinte cheie cu un volum de căutări scăzut. Pentru cuvinte cheie cu volum mare, durează aproape un an să ajungeți în top 10 conform studiilor de la Ahrefs.

De asemenea, SEO nu poate oferi rezultate de pe o zi pe alta, oricât de mult ne-am dori acest lucru. Sunt business-uri care se nasc peste noapte, dar procesul de dezvoltare a acestora și vizibilitatea la care vor crește, va lua ceva timp, răbdare, pasiune și mai ales, bani.

95% din pagini nu ajung în top 10 într-un an de la publicare, iar cei norocoși, care reușesc să o facă, le ia între 2-6 luni. Mărimea paginii, adică numărul de cuvinte, este iarăși un indicator relevant. Paginile mai lungi, cele care au în jur de 1800-2300 de cuvinte, au reușit să apară chiar și într-o lună în primele rezultate pe căutări specifice.

Pași relevanți

  1. Primul pas pe care trebuie să îl faceți când începeți activitatea SEO este să alegeți sau să creați o strategie de optimizare. Pentru acest lucru trebuie să înțelegeți întreaga companie, nevoile ei, concurența actuală și punctele slabe sau forte, dar și țelul final.
  1. Al doilea pas, este despre îmbunătățiri tehnice dar și de audit. Aceste îmbunătățiri și teste se pot face de specialiști în domeniu, care folosesc programe precum Moz, Screming Frog, Suita WebMasters Google dar și SemRush.
  1. Al treilea pas ar fi acela de a crea conținut. Conținutul este modul predominant de a construi o autoritate, indiferent dacă el este pe pagini noi sau reîmprospătează informațiile actuale. Utilizatorii răspund bine conținutului de înaltă calitate, iar dacă utilizatorii sunt fericiți, și Google e fericit (implicit este obligat să aprecieze și el la rândul său conținutul și să claseze în funcție de scor).
  1. Ultimul pas, dar nu cel din urmă, este acela de a integra obiectivele, concurenta, industria din care faceți parte, trendul dar și tematica business-ului într-un website rapid, elegant și dotat cu toate ustensilele pentru ca un potențial client să se bucure de navigarea pe site și să revină cu plăcere.

Optimizarea SEO nu se oprește niciodată, la fel nici planul dumneavoastră pe termen lung în a face o optimizare continuă. Abordarea subiectului se schimbă periodic (deoarece Google modifică algoritmul său și politicile de SEO în timp real, iar noi, utilizatorii cât și companiile de marketing trebuie să ne adaptăm și să urmăm informațiile dar și pașii pe care ni le oferă în a putea optimiza cât mai bine și în trend actual, un website, fie el blog, sau magazin de comerț online.

În încheiere, putem spune că am atins puncte importante în scopul de a ne crea o campanie de SEO și a performa în ea, cât și timpi aproximativi și destul de stabili pentru activitatea de SEO: 4-12 Luni. Este nevoie de răbdare și dacă rezultatele sunt bune după 6-8 luni, abia la finalul anului veți avea niște informații de aur, prețioase, de care vă puteți folosi pentru a vă aduce un număr mare de conversii, trafic pe website, împreună cu construirea unei imagini globale bune, pe internet, bineînțeles, dacă se dorește acest lucru.

Author

Admin

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *