< Clienții tăi te așteaptă online. Tu ce mai aștepți? >

MARKETERIO, SERVICII COMPLETE DE MARKETING DIGITAL

Alege cea mai eficientă cale de a ajunge la publicul tău. Tu alegi destinația, noi construim punțile.
Vei descoperi cum marketing-ul digital poate funcționa într-un mod spectaculos pentru tine.
Marketerio este o agentie de marketing online, care se concentreaza pe calitate si rezultate concrete. Echipa noastra este formata din specialisti in marketing online, social media, web design, email marketing,  branding, design grafic, a caror experienta poate deveni pentru firma dumneavoastra un avantaj major de piata.

< Am selectat câteva dintre proiectele noastre >

PORTOFOLIU MARKETERIO

< Suntem la dispoziția ta! >

DATE DE CONTACT

Str. Alecu Russo, Nr. 13-19, Sector 2, Bucuresti

(+4) 0773 858 861

< Optimizarea în cadrul motoarelor de căutare (SEO) >

CE ESTE ȘI DE CE E IMPORTANTĂ OPTIMIZAREA MOTOARELOR DE CĂUTARE

Optimizarea motoarelor de căutare este partea tehnică a marketingului digital, care te ajută să obții cât mai mult trafic pe site-ul tău cu cât mai puțini bani. Traficul generat astfel este adesea numit natural sau organic. Noi putem să realizăm acest proces în mod eficient, astfel încât să creștem gradul de poziționare al site-ului tău în motoarele de căutare și implicit traficul asupra site-ului.

SEO este foarte importantă deoarece este vital pentru site-ul tău să apară cât mai devreme, cât mai frecvent și cât mai bine poziționat în pagina de căutare – de preferat în topul rezultatelor afișate. Acest lucru îți va aduce mai mulți vizitatori. Cu noile evoluții în tehnologie, SEO poate viza diferite tipuri de căutare, inclusiv căutări de imagini, căutări video, căutări de știri sau căutări vocale.

seo bucuresti marketerio
// index servicii

ÎNCEPEM CU ANALIZA SITE-ULUI

Sunt câteva aspecte esențiale pe care trebuie să le verificăm la site-ul tău mai întâi. Fără o analiză coerentă nu am știi ce să corectăm. Google verifică frecvent dacă paginile tale sunt „curate” și în funcție de acest rezultat îți dă o notă, care te poate plasa în topul sau în coada afișărilor. Google verifică dacă există o trasabilitate a informațiilor în site, dacă există descrieri meta, titluri meta, configurarea paginii de eroare 404, dacă site-ul este adaptat pentru mobil, dacă imaginile sunt optimizate (adică dacă au formatul, denumirea și descrierea corecte), dacă arborescența URL-ului este scrisă corect etc.

Totodată, este esențial să analizăm tipurile de cuvinte cheie care se potrivesc cel mai bine produselor tale și care au cele mai mari șanse să se afle în topul căutărilor.

seo bucuresti
seo emedialab bucuresti
// index servicii

CREĂM UN PLAN

Ei bine, noi, cu ajutorul specialiștilor noștri în SEO, ne asigurăm că toate aceste aspecte menționate anterior sunt rezolvate pentru ca atunci când vine Google „în vizită” să fie cât mai încântat de ce găsește. După ce înțelegem de ce are nevoie site-ul pentru a fi optimizat, creăm un plan pas-cu-pas, corectăm erorile și definim eficient cuvintele cheie care vor comunica cu motoarele de căutare.

// index servicii

OPTIMIZAREA ON-PAGE & OFF-PAGE

Scopul optimizării on-page și off-page este acela de a face ca motorul de căutare, care este un robot (și, prin urmare, acesta trebuie educat) să te ajute să-ți poziționeze site-ul în primele rezultate afișate, atunci când potențialii clienți caută folosind cuvinte cheie specifice afacerii dumneavoastră.

google ads bucuresti
< Etapele unui proces SEO la marketerio >

Cum facem optimizarea SEO in Bucuresti

Înainte de a începe un proiect de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO), este important să înțelegeți procesul implicat într-o campanie SEO eficientă. Marketerio se adresează clienților care necesită o abordare intensivă, cu servicii complete, pentru reusita procesului SEO.

< Nu oferim doar servicii. Credem în parteneriate desăvârșite. Vă oferim soluția reală pe care o căutați. >

Contactează-ne acum și află cum te putem ajută!