< Clienții tăi te așteaptă online. Tu ce mai aștepți? >

MARKETERIO, SERVICII COMPLETE DE MARKETING DIGITAL

Alege cea mai eficientă cale de a ajunge la publicul tău. Tu alegi destinația, noi construim punțile.
Vei descoperi cum marketing-ul digital poate funcționa într-un mod spectaculos pentru tine.
Marketerio este o agentie de marketing online, care se concentreaza pe calitate si rezultate concrete. Echipa noastra este formata din specialisti in marketing online, social media, web design, email marketing,  branding, design grafic, a caror experienta poate deveni pentru firma dumneavoastra un avantaj major de piata.

< Am selectat câteva dintre proiectele noastre >

PORTOFOLIU MARKETERIO

< Suntem la dispoziția ta! >

DATE DE CONTACT

Str. Alecu Russo, Nr. 13-19, Sector 2, Bucuresti

(+4) 0773 858 861

< Gama completa de servicii de marketing online in Constanța >

Marketing Digital în Constanța

Marketingul a însemnat întotdeauna conectare cu publicul tău în locul și la momentul potrivit. Astăzi, asta înseamnă că trebuie să faci un pas către ei ca să-i întâlnești acolo unde își petrec deja timpul: pe internet. Marketingul digital reprezintă orice efort de marketing care implică folosirea unui instrument electronic sau a internetului. Noi, la Marketerio, ținem pasul cu evoluția digitală și folosim cele mai noi metode și tehnologii.

Spre deosebire de marketingul tradițional, care dispune de o serie de instrumente limitate, marketingul digital îți oferă o infinitate de oportunități să ajungi mai aproape de publicul tău. Pentru a te conecta cu clienții tăi actuali sau potențiali, noi te ajutăm să valorifici toate canalele digitale, cum ar fi motoarele de căutare, social media, e-mail și site-uri web.

marketing digital bucuresti
< Folosim eficient fiecare canal digital de promovare >

MARKETINGUL DIGITAL ESTE VITAL PENTRU AFACEREA TA

Pentru a obține mai mulți clienți și pentru a face parteneriate cu mai multe companii, nu există o alternativă mai bună la marketingul digital în acest moment. Adică nu există un loc mai bun de întâlnire cu publicul tău. Peste 80% din populația României avea acces la internet la începutul anului 2020. Dintre aceștia, 57% foloseau social media, dar numărul lor crește constant. Numai din 2019 până în 2020 numărul utilizatorilor de social media a crescut cu 5.5% (570.000). De aceea bugetul investit de companiile din România în marketing digital a crescut în fiecare an în ultimii ani. O companie mare investește aproximativ 100.000 euro/lună în marketing online, iar o companie medie între e 5.000 – 10.000 euro/lună.

Probabil că ai început și tu deja să utilizezi marketingul online, poate ești deja prezent pe social media sau ai un website. Însă este posibil ca abordarea să fie greșită. O abordare de marketing digital sustenabilă și strategică îți va ajuta afacerea să crească în moduri pe care nu ți le-ai imaginat până acum. Aici începe rolul Marketerio.

// index servicii

Strategie de Marketing Digital

Strategia de marketing stă la baza acțiunilor noastre integrate. Stabilim strategia în funcție de obiectivele de business pe care ți le propui. Toate acțiunile noastre de marketing, întreprinse după elaborarea strategiei pentru afacerea ta, se vor concentra spre atingerea obiectivelor în cel mai scurt timp.

marketing strategy bucuresti
seo emedialab bucuresti
// index servicii

SEO (Search Engine Optimization)

O campanie de SEO dezvoltată în concordanță cu nevoile afacerii tale îți ajută afacerea să se claseze în poziții de top în motoarele de căutare, pe baza unor cuvinte-cheie. Cu cât cuvintele folosite de noi se află printre cuvintele cele mai căutate de clienți tăi potențiali, cu atât site-ul tău va avea mai mulți vizitatori. Asta înseamnă că traficul paginii tale crește în mod organic, gratuit. Indiferent de domeniul din care faci parte, noi lucrăm întotdeauna pentru ca afacerea ta să fie poziționată pe prima pagină de rezultate afișate.

// index servicii

Google ADS

Dacă afacerea ta este la început de drum sau decidem că este oportun să dezvoltăm o anumită campanie PPC de Google ADS, pentru o perioadă limitată de timp, cu siguranță vei obține rezultate imediate. Indiferent de obiectivul urmărit – creșterea numărului de vizitatori pe site, completarea unui formular de contact sau creșterea vânzărilor – Google Ads este canalul potrivit pentru tine. Pentru rezultate pe termen lung însă recomandăm derularea contomitentă de campanii SEO și Google ADS.

google ads bucuresti
facebook ads bucuresti
// index servicii

Facebook ADS

În funcție de obiectivele de marketing stabilite și de specificul fiecărei campanii, putem dezvolta campanii de Facebook ADS cu rezultate imediate, construite exact pe profilul (avatarul) clientului ideal al afacerii tale. Cu ajutorul anunțurilor promovate în Facebook vei putea targeta direct persoane reale, interesate de serviciile sau produsele tale, segmentându-i după: sex, vârstă, locație, hobby-uri sau interese.

// index servicii

Social Media Marketing

Rețelele sociale sunt un instrument puternic de comunicare. Le folosim pentru a-ți promova brandul, crește traficul și genera noi clienți. Îți creăm o strategie de comunicare online care să îți asigure prezența permanent. Cu siguranță afacerea ta trebuie să fie prezentă chiar acum pe Facebook, Instagram, LinkedIn și Twitter. Numai pe Facebook sunt aproape 10 milioane de utilizatori în România care așteaptă un semn de la tine.

social media marketing bucuresti
copywriting bucuresti
// index servicii

Content Marketing

Specialiștii noștri știu cum să comunice eficient cu audiența ta, cum să creeze o conexiune de durată, bazată pe încredere. Creăm conținut unic și atractiv, care să îți asigure o prezență constantă online – pentru Social Media, blog, eBook-uri sau materiale de informare. Avem grijă ca fiecare cuvânt să răspundă nevoilor publicului tău. Ne gândim la provocările sau la nemulțumirile cu care se confruntă și adaptăm conținutul în funcție de aceste aspecte. Menținem interesul clienților și îi facem să revină.

// index servicii

Email marketing

Folosim în mod inteligent baza ta de date cu mailurile acelor persoane care au mai interacționat cu brandul tău (audiență caldă), dar te și ajutăm să o dezvolți, fără să generăm costuri suplimentare. Promovând constant conținut, reduceri sau evenimente prin e-mail marketing îi vom ține pe clienții tăi mai aproape de tine.

email marketing bucuresti marketerio

< Nu oferim doar servicii. Credem în parteneriate desăvârșite. Vă oferim soluția reală pe care o căutați. >

Contactează-ne acum și află cum te putem ajută!