< Clienții tăi te așteaptă online. Tu ce mai aștepți? >

MARKETERIO, SERVICII COMPLETE DE MARKETING DIGITAL

Alege cea mai eficientă cale de a ajunge la publicul tău. Tu alegi destinația, noi construim punțile.
Vei descoperi cum marketing-ul digital poate funcționa într-un mod spectaculos pentru tine.
Marketerio este o agentie de marketing online, care se concentreaza pe calitate si rezultate concrete. Echipa noastra este formata din specialisti in marketing online, social media, web design, email marketing,  branding, design grafic, a caror experienta poate deveni pentru firma dumneavoastra un avantaj major de piata.

< Am selectat câteva dintre proiectele noastre >

PORTOFOLIU MARKETERIO

< Suntem la dispoziția ta! >

DATE DE CONTACT

Str. Alecu Russo, Nr. 13-19, Sector 2, Bucuresti

(+4) 0773 858 861

Marketing Social Media
importanta social media marketing

Rețelele sociale media devin rapid unele dintre cele mai semnificative componente ale marketingului digital, oferind beneficii mari care permit companiilor să contacteze milioane de oameni din întreaga lume. Dacă nu folosiți această sursă profitabilă puteți pierde o oportunitate fantastică de marketing, deoarece face ca răspândirea vorbei despre produsul și campania dumneavoastră publicitară să se desfășoare într-un mod cât mai rapid.

De ce este atât de importantă utilizarea social media? Ei bine, iată câteva motive de luat în considerare care cu siguranță vă vor stârni interesul și vă vor face să acționați, pentru că, există câștiguri reale în a o face. Market-ingul pe rețelele de social media:

Sporește conștientizarea brand-ului dumneavoastră

Unul dintre cele mai profitabile instrumente de marketing digital pentru creșterea vizibilității companiei dumneavoastră este media social media. Aici puteți pentru îneput să creați profiluri de socializare pentru companie și puteți începe să creați conexiuni. Este posibil să vă sporiți recunoașterea mărcii prin implementarea unei strategii de socializare.

Peste 91% dintre specialiștii în marketing au raportat că inițiativele lor de social media au sporit considerabil vizibilitatea brand-ului și au sporit experiența utilizatorului, petrecând doar câteva ore în fiecare săptămână pe platformele de social media. Dacă aveți o prezență pe rețelele sociale pentru brand-ul dumneavoastră poate, fără îndoială, să vă avantajeze afacerea și, cu o utilizare regulată, poate genera rapid un număr mare de persoane pentru compania dumneavoastră.

Este eficient din punct de vedere financiar

Marketingul pe rețelele sociale este, probabil, cea mai rentabilă tehnică pentru implementarea unei strategii publicitare. Aproape toate platformele de rețele sociale oferă înregistrare gratuită și creare de conturi. Cu toate acestea, dacă decideți să utilizați publicitate cu plată pe rețelele de socializare, începeți modest astfel încât să vă creați încet o idee la ce să vă așteptați.

A fi eficient din punct de vedere financiar este essential, chiar vital, deoarece acest lucru vă permite să obțineți o rentabilitate mai mare a investiției și să alocați mai multe fonduri altor cheltuieli de marketing și ale companiei. Este posibil să vă îmbunătățiți semnificativ ratele de conversie și, ca rezultat, să obțineți o rentabilitate a investiției din banii pe care i-ați investit inițial, investind pur și simplu doar câțiva bani și timp.

Vă ajută să vă cunoașteți clienții

Clienții pot fi implicați și pot interacționa direct prin intermediul rețelelor sociale. Cu cât comunicați mai mult cu publicul dumneavoastră, cu atât este mai probabil să adere la brand sau afacere. Configurați un canal de comunicare bidirecțional cu publicul țintă, astfel încât să le puteți înțelege cu ușurință nevoile și să le răspundeți intereselor.

În plus, comunicarea și implicarea cu clienții este una dintre cele mai eficiente modalități de a le atrage atenția și de a transmite mesajul brand-ului dumneavoastră. Drept urmare, imaginea companiei va ajunge la un public mai mare și se va stabili fără dificultăți.

Vă ajută să creșteți loialitatea brand-ului

Cu ajutorul platformelor de social media le puteți facilita clienților procesul de-a vă localiza și de-a interacționa cu dumneavoastră atunci când aveți o prezență pe rețelele sociale. Păstrarea și fidelizarea clienților sunt mai susceptibile de a crește dacă comunicați cu clienții dumneavoastră pe social media. Deoarece unul dintre obiectivele cheie ale practic oricărei organizații este de a stabili o bază loială de clienți.

Mulțumirea clienților și loialitatea față de brand sau companie sunt frecvent în strânsă legătură. Este esențial să interacționați cu clienții dumneavoastră în mod regulat și să începeți să creați o legătură cu aceștia. Nu numai că rețelele sociale sunt o modalitate excelentă de a vă prezenta produsele sau serviciile, dar este, de asemenea, un loc minunat pentru desfășurarea campaniilor promoționale. Aceste platforme sunt privite de clienți drept canale de servicii prin intermediul cărora pot interacționa direct cu compania.

Crează o satisfacție mai mare a clienților

Social media este un instrument important de rețea și comunicare. Crearea unei voci pentru organizația dumneavoastră cu sprijinul acestor platforme este esențială pentru întărirea imaginii generale a brand-ului.

Clienților le place să primească un răspuns personalizat mai degrabă decât un mesaj robotizat atunci când lasă comentarii pe pagina dumneavoastră. O firmă care își apreciază clienții își face timp pentru a crea o declarație personalizată care este considerată în mod natural pozitivă.

Ajută la creșterea traficului

Un alt avantaj al social media este că ajută la creșterea traficului site-ului web. Utilizatorii vor fi mai predispuși să vă viziteze site-ul web dacă partajați link-ul site-ului pe social media. Cu cât distribuiți mai multe materiale de înaltă calitate pe social media, cu atât veți obține mai mult trafic de intrare și veți avea mai multe oportunități de conversie.

Îmbunătățește clasamentele SEO

Prezența pe rețelele sociale devine un factor vital în calcularea clasamentelor. În aceste zile, pentru a asigura un clasament de succes, cerințele SEO variază continuu. Prin urmare, nu mai este suficient să vă optimizați site-ul și să vă actualizați în mod regulat blogul.

Companiile care își împărtășesc materialul pe rețelele de socializare dau un semnal de brand motoarelor de căutare care vorbește despre legitimitatea, integritatea și consistența brand-ului lor.

Nu există nicio îndoială că marketingul pe rețelele sociale oferă numeroase beneficii atât pentru întreprinderile noi, cât și pentru cele consacrate. Creșterea traficului, un SEO mai bun, o loialitate sporită față de brand, o satisfacție mai sănătoasă a consumatorilor și multe altele pot fi realizate prin actualizarea regulată a abordării corecte de marketing pe rețelele sociale.

Concurenții dumneavoastră câștigă teren pe rețelele de socializare în fiecare zi, așa că nu-i lăsați să vă fure potențialii clienți. Cu cât începeți mai repede, cu atât compania dumneavoastră va crește mai repede!

Author

Admin

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *