< Clienții tăi te așteaptă online. Tu ce mai aștepți? >

MARKETERIO, SERVICII COMPLETE DE MARKETING DIGITAL

Alege cea mai eficientă cale de a ajunge la publicul tău. Tu alegi destinația, noi construim punțile.
Vei descoperi cum marketing-ul digital poate funcționa într-un mod spectaculos pentru tine.
Marketerio este o agentie de marketing online, care se concentreaza pe calitate si rezultate concrete. Echipa noastra este formata din specialisti in marketing online, social media, web design, email marketing,  branding, design grafic, a caror experienta poate deveni pentru firma dumneavoastra un avantaj major de piata.

< Am selectat câteva dintre proiectele noastre >

PORTOFOLIU MARKETERIO

< Suntem la dispoziția ta! >

DATE DE CONTACT

Str. Alecu Russo, Nr. 13-19, Sector 2, Bucuresti

(+4) 0773 858 861

bg despre noi
< Marketerio - AGENȚIA TA DE MARKETING INTEGRAT >

Vom reuși împreună

Noi suntem Marketerio – agenția de marketing digital pe care vrei s-o ai alături de tine în călătoria ta spre o afacere care excelează în mediul digital. Îți oferim servicii de marketing complete pentru ca povestea ta să ajungă la publicul tău țintă, iar afacerea ta să prospere.

Cu dragostea noastră pentru marketing, pasiunea noastră pentru design și expertiza noastră în proiecte web, creșterea afacerii tale la potențialul său maxim este în sfârșit un vis devenit realitate.

Susținem afacerile și antreprenorii români prin pachete de promovare avantajoase.

Experiență

Marketerio este o agenție-web de ciclu complet, cu o experiență vastă în domeniul elaborării, dezvoltării și administrării tehnice a site-urilor de orice complexitate. Fiecare proiect realizat, lucrează cu succes și aduce venit stabil clienților noștri.

Suport

Suntem echipa de care aveți nevoie, asiguandu-vă asistența tehnică și consiliere necesară pentru a vă promova eficient afacerea pe Internet. Îmbinam în activitatea noastră talentul și aptitudinile cu experiență în dezvoltarea paginilor web, în content management, în programare web și în e-marketing.

video showcase
bg despre noi
bg despre marketerio
< CE ÎNSEAMNĂ ASTA? >

SUNTEM O AGENȚIE FULLSERVICE DE MARKETING

Înseamnă că bătăile tale de cap privind marketing-ul se vor termina aici, de unde intervenim noi. Îmbinăm perfect toate instrumentele și uneltele de marketing, care vor lucra pentru tine ca un singur ansamblu, producând rezultate concrete.

Ce înseamnă acest lucru concret? Pentru îndeplinirea obiectivelor pe care ți le propui am pregătit pachete de servicii de marketing integrat, astfel încât doar agenția noastră să se ocupe de tot ce ai nevoie pentru a te dezvolta: administrare conturi social media, ads-uri, SEO, email marketing, lansări de produse și servicii, conceperea unei comunități online, administrare website/shop online, realizare website/shop online, design grafic, definire identitate corporate – campanii ample de brand dezvoltate în urma amplu proces de înțelegere a nișei tale.

Practic, dacă tu încredințezi realizarea website-ului unui programator X, comunicarea și campaniile pe rețelele de socializare unei persoane Y (fie ea și propriul angajat), email marketing-ul și serviciile SEO unei agenții Z și așa mai departe, este primul pas spre eșec. Toate aceste instrumente trebuie să conlucreze ca un singur ansamblu și cu asta ne ocupăm noi!

Alege ca tu să fii implicat doar în elaborarea strategiei, apoi tot ce trebuie să faci este să urmărești rezultatele și să uiți de grija marketing-ului. Așa cum nicio afacere nu se aseamănă cu alta, deși aparențele sunt înșelătoare și strategiile de marketing vor fi mereu altele, deși construcția se va baza pe niște principii asemănătoare.

+
Clienti Activi
+
Proiecte realizate
proiect manageri
Ani gloriosi
< Experienţă. Execuţie. Excelență.>

POVESTEA NOASTRĂ

Marketerio este un mix de personalități, expertiză și competențe diverse. Toate au fost modelate în ani de muncă în care fiecare dintre noi a dobândit separat cât mai multă experiență în aria lui de expertiză – fie în zona de web design, IT, publicitate, marketing, design grafic, social media, advertoriale, organizare de evenimente sau creare de conținut.

Am devenit antreprenori din dorința de a valorifica toată experiența dobândită și a ajuta la dezvoltarea mediului de afaceri din România. Aria noastră de expertiză este diversă, atât în România, cât și în mediul antreprenorial internațional. Am lucrat cu organizații și antreprenori dintr-o gamă vastă de domenii.

Acum suntem convinși că am găsit formula potrivită – o misiune comună a abilităților complementare care creează împreună o paletă completă de servicii. Practic tot ce ai nevoie pentru afacerea ta. De aceea ne obsedează ideea de servicii integrate, pentru că am înțeles cât este de util să aducem la un loc diversitatea experiențelor noastre.

Acum împreună suntem Marketerio, antreprenori cu o experiență vastă pe care o punem în slujba afacerii tale.

echipa marketerio
filozofia marketerio
< Prin ce ne evidențiem în mulțime >

FILOSOFIA NOASTRĂ

Credem în potențialul fiecărei afaceri de a deveni o prezență remarcabilă în mediul online. Brandul tău are o voce distinctă și unul dintre cele mai importante lucruri pe care le facem este să ascultăm și să înțelegem. Îți punem în valoare potențialul într-un mod original, care să reflecte autenticitatea afacerii tale.

Credem că posibilitățile de dezvoltare sunt infinite atunci când știi ce faci, atunci când nu doar muncești din greu, ci muncești strategic și cu pasiune. De aceea, elaborăm strategia de marketing pornind de la nevoile afacerii tale, într-un mod cât mai eficient și axat pe rezultate, utilizând cele mai noi metode și tehnologii.

Clienții noștri sunt partenerii noștri, iar rolul nostru în acest parteneriat este să te ajutăm să crești – prezența online, numărul de clienți, vânzările. Facem asta construind un sistem sustenabil, care să genereze rezultate în mod continuu.

Credem în puterea acțiunilor integrate. De aceea, îți punem la dispoziție toate instrumentele pentru ca prezența ta în mediul digital să se consolideze într-un timp cât mai scurt.

Îți furnizăm toate serviciile de marketing de care business-ul tău are nevoie, iar tu plătești strict pentru rezultatele obținute.

< Servicii și soluții de marketing si design personalizate, create special pentru afacerea ta. >

Contactează-ne acum și află cum te putem ajută!