< Clienții tăi te așteaptă online. Tu ce mai aștepți? >

MARKETERIO, SERVICII COMPLETE DE MARKETING DIGITAL

Alege cea mai eficientă cale de a ajunge la publicul tău. Tu alegi destinația, noi construim punțile.
Vei descoperi cum marketing-ul digital poate funcționa într-un mod spectaculos pentru tine.
Marketerio este o agentie de marketing online, care se concentreaza pe calitate si rezultate concrete. Echipa noastra este formata din specialisti in marketing online, social media, web design, email marketing,  branding, design grafic, a caror experienta poate deveni pentru firma dumneavoastra un avantaj major de piata.

< Am selectat câteva dintre proiectele noastre >

PORTOFOLIU MARKETERIO

< Suntem la dispoziția ta! >

DATE DE CONTACT

Str. Alecu Russo, Nr. 13-19, Sector 2, Bucuresti

(+4) 0773 858 861

Startup
prezenta online puternica

Internetul este de departe cel mai simplu mod de a comunica și de a conecta publicul la afacerea dumneavoastră. Acesta este motivul pentru care proprietarii de afaceri și managerii de marketing trebuie, deopotrivă, să se asigure că prezența lor pe interent este actualizată, astfel încât să nu rateze potențiali clienți. Oricare ar fi dimensiunea afacerii dumneavoastră, prezența online este o necesitate în lumea actuală. Stabilirea unei amprente digitale pentru afacerea nu numai că vă face mai accesibil, dar vă permite să vă vizați mai bine publicul principal.

O prezență puternică online creează încredere și, în cele din urmă, vă ajută să vă vindeți marca și produsele! Și unul dintre cele mai mari avantaje ale construirii brandului online este că o mare parte din acesta se poate face GRATUIT – sau cu un cost foarte mic. Prețul cel mare al construirii unei prezențe online este de fapt, timpul. Construirea prezenței dumneavostră online poate dura timp, deoarece nu se întâmplă peste noapte. Prezența dumneavoastră online este foarte importantă, deoarece este ceea ce permite oamenilor să vă găsească, să interacționeze cu dumneavoastră și să vă cunoască, să vă placă și să aibă încredere în voi. Însă, construirea prezenței online poate fi mai puțin consumatoare de timp și mai puțin frustrantă dacă știți de unde să începeți și ce să faceți. Iată 6 moduri ușoare de a construi o prezență puternică online:

Creați un website

Toate întreprinderile, oricât de mici ar fi, ar trebui să obțină un site web. Poate fi extrem de simplu, dar ar trebui să conțină informațiile de bază de care clienții – atât cei existenți cât și potențiali – au nevoie.

Un site de bază este destul de ușor de configurat folosind o aplicație precum WordPress. WordPress este un instrument de blog gratuit și un sistem de gestionare a conținutului care oferă utilizatorilor opțiunea de a plăti puțin mai mult pentru versiunea premium, însă care poate fi manevrat foarte ușoar chiar și de un începător! Alte alternative la WordPress ar mai fi și Shopify, Adobe Magento, PrestaShop, etc.

Angajați un expert SEO

A avea un site web este o necesitate, dar nu fiecare site web are caracteristicile și elementele tehnice esențiale pentru a apărea în rezultatele de top ale motorului de căutare. Când vine vorba de căutarea produselor și serviciilor pe Google, utilizatorii sunt inundați cu o mulțime de opțiuni. Aici intervine optimizarea motorului de căutare (SEO). Colaborarea cu o agenție sau expert SEO vă va permite să stabiliți autoritatea site-ului dumneavoastră, să livrați conținut relevant utilizatorilor și, în cele din urmă, să îi determinați să cumpere sau să facă un abonament, în funcție de afacerea dumneavoastră.

Așadar, puteți avea cel mai bun site web din lume, cu cea mai convingătoare modalitate de marketing, însă, fără o optimizare eficientă a motorului de căutare, toată munca dumneavoastră pentru crearea unei prezențe online va fi irosită.

Există mai mult de 1 miliard de site-uri web pe internet. Așadar, este nevoie de o muncă grea și perseverență pentru a face ca site-ul dumneavoastră să iasă în evidență într-un mod unic.

Furnizați conținut valoros în mod constant

Producerea de conținut care este semnificativ pentru publicul țintă vă va ajuta să creați încredere și vă va permite să fiți văzut ca o sursă de autoritate în industrie. O strategie puternică de marketing pentru conținut vă permite să vă promovați marca și să stimulați implicarea cititorilor/consumatorilor/clienților, dar trebuie să vă asigurați că rămâneți consecvent. Aceasta înseamnă că ceea ce oferiți ar trebui să rămână unic și că vă veți îndeplini întotdeauna promisiunile. Fie că este vorba de site-ul dumneavoastră, de o comunitate online sau de social media, ar trebui să căutați întotdeauna să oferiți mai întâi conținut coerent și valoros.

Fiți sociali și implicați online

Peste jumătate din populația lumii este conectată la internet în zilele noastre iar un număr mare dintre aceștia folosesc rețele și servicii de social media precum Facebook, YouTube, Twitter, Instagram, LinkedIn și altele. Aceste platforme au devenit un mediu de marketing esențial pentru companiile locale și online. Așadar, au devenit o parte vitală a construirii unei prezențe online. Oamenii doresc să interacționeze cu mărcile și companiile din spatele lor online, iar rețelele sociale sunt o modalitate ușoară de a face asta. Astfel, creați o pagină Facebook pentru afacerea dumneavoastră și postați cel mai adesea în momente optime ale zilei. Puteți posta despre lucruri precum lansări de produse, vânzări, informații utile etc. Este foarte important ca toate eforturile dumneavoastră de socializare pentru a vă consolida prezența online să fie coordonate. Asigurați-vă că ceea ce spuneți într-un videoclip pe YouTube se potrivește cu ceea ce ați postat pe Twitter.

Când postați videoclipuri captivante sau conținut care este relevant pentru publicul dumneavoastră și demonstrează personalitatea brandului propriu, obțineți mai multă expunere pentru afacere, generați mai mult trafic către site-ul afacerii și puteți crea conexiuni cu publicul.

Giveaway sau alte stimulente online

Stimulentele online pot fi sub formă de cadouri gratuite, coduri de reducere, taxe pentru servicii și alte oferte. În funcție de produsele sau serviciile dumneavoastră, este important să le limitați la site-ul web și / sau la alte canale online pe care doriți să le creșteți. Exclusivitatea este cel mai important aspect – publicul tău se va simți special știind că a fost recompensat pentru alegerea afacerii tale.

Marketing prin e-mail

Una dintre cele mai importante modalități de a-ți construi prezența online este să creezi și să dezvoltați o listă de e-mailuri. O listă de e-mail vă va permite să interacționați cu clienții actuali și potențiali zilnic, săptămânal sau lunar. Marketingul prin e-mail continuă să domine, deoarece căsuța de e-mail este cel mai direct mod de a ajunge la public în mod organic.

Author

Admin

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *