< Clienții tăi te așteaptă online. Tu ce mai aștepți? >

MARKETERIO, SERVICII COMPLETE DE MARKETING DIGITAL

Alege cea mai eficientă cale de a ajunge la publicul tău. Tu alegi destinația, noi construim punțile.
Vei descoperi cum marketing-ul digital poate funcționa într-un mod spectaculos pentru tine.
Marketerio este o agentie de marketing online, care se concentreaza pe calitate si rezultate concrete. Echipa noastra este formata din specialisti in marketing online, social media, web design, email marketing,  branding, design grafic, a caror experienta poate deveni pentru firma dumneavoastra un avantaj major de piata.

< Am selectat câteva dintre proiectele noastre >

PORTOFOLIU MARKETERIO

< Suntem la dispoziția ta! >

DATE DE CONTACT

Str. Alecu Russo, Nr. 13-19, Sector 2, Bucuresti

(+4) 0773 858 861

Marketing
agentie de marketing

Mulți proprietari de întreprinderi mici au dificultăți în a echilibra marketingul și publicitatea cu desfășurarea operațiunilor de zi cu zi. În plus, marketingul digital necesită o conștientizare profundă a unei game largi de canale, pe care mulți proprietari de întreprinderi mici nu au timp sau abilități pentru a le gestiona eficient. În aceste cazuri, o companie de marketing ar putea fi benefică în îmbunătățirea performanțelor de marketing ale unei companii și în eliberarea resurselor interne, dar cum poți fi sigur că îl angajezi pe cel potrivit?

Alegerea unei firme de marketing ar trebui să se bazeze pe mai mult decât doar pe preț. Este necesară încrederea atunci când vă lăsați eforturile de marketing unei terțe părți; vor fi responsabili de marca dvs. și de modul în care comunicați cu publicul. Ca urmare, o firmă de marketing are potențialul de a vă construi sau de a distruge strategia de branding. Faceți-vă temele pentru a vă asigura că angajați o firmă de marketing care va oferi servicii de înaltă calitate, precum și comunicare și raportare consecvente.

O afacere mică ar putea angaja o firmă de marketing pentru a gestiona o varietate de canale și pentru a ajuta la dezvoltarea planurilor, sporind astfel eficacitatea marketingului firmei, eliberând în același timp compania de stresul gestionării zilnice și eliberând resursele interne.

O agenție de marketing vă oferă mai mult decât abilități și capacități de marketing; vă oferă, de asemenea, acces la o gamă largă de servicii și tehnici de marketing, inclusiv SEO, marketing prin e-mail, marketing de conținut, design web, publicitate pay per click și multe altele.

Cum să alegeți o agenție de marketing potrivită?

În primul rând, trebuie să aveți în vedere țelurile dumneavoastră. Primul pas în angajarea unei firme de marketing este să stați și să vă dați seama ce doriți să realizați. Fii cât mai preciși posibil. Identificați elemente care pot fi acționate, cum ar fi „Vreau să stimulez vizitatorii site-ului meu de comerț electronic” sau „Vreau să reduc prețurile abonamentelor”, mai degrabă decât să spuneți „Vreau să cresc vânzările”. Înțelegerea obiectivelor nu numai că vă va ajuta să selectați cea mai bună firmă de marketing pentru nevoile dumneavoastră, dar vă va permite, de asemenea, să urmăriți progresul acestora pe parcursul parteneriatului.

Dacă obiectivele dumneavoastră de marketing sunt simple, puteți economisi bani angajând o echipă pentru a finaliza sarcini simple. Vă recomandăm să alocați bani suplimentari pentru bugetul de marketing dacă doriți ceva mai aprofundat sau dinamic.

În al doilea rând, căutați referințe și luați în considerare expertiza industriei. Când achiziționați un serviciu, solicitați referințe de la colegii care l-au folosit. Angajarea unei firme de marketing nu face excepție. Căutați recomandări de la firme similare și elaborați o listă a celor care par să se potrivească cerințelor dumneavoastră. În plus, dacă este disponibilă o companie de marketing care se adresează în mod special industriei dumneavoastră (sau, mai bine spus, întreprinderilor mici din industria dumneavoastră) ar putea merita o privire mai atentă.

În al treilea rând, faceți o listă scurtă de potențiale agenții de analizat odată ce ați identificat mai multe agenții de marketing care par să vă îndeplinească obiectivele și care au expertiză în afaceri similare din industria dumneavoastră. De acolo, luați contact direct cu agențiile și informați-le că intenționați să le angajați. Cu toate acestea, trebuie să faceți câțiva pași suplimentari înainte de a semna un contract. Și anume:

– Solicitați exemple de lucru de la fiecare dintre candidații din listă, care sunt legate de cerințele dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de crearea de website, de exemplu, întrebați-vă despre site-urile foștilor clienți. Solicitați gestionarea conturilor pe care le-au gestionat anterior dacă doriți să vă gestioneze rețelele sociale. Exemple de campanii anterioare sau lucrări realizate de firma de marketing pot ajuta la demonstrarea amplorii de expertiză pe care o posedă firma.

– Examinarea eforturilor de marketing ale unei companii de marketing este o altă tehnică excelentă pentru a determina cât de eficient ar putea funcționa pentru afacerea personală. Examinați-le site-ul web și platformele de socializare pentru a vă face o idee despre tipul de conținut pe care îl creează, precum și despre grafica și branding-ul general. Dacă proprietățile lor digitale par profesionale și funcționale, există șanse mari să poată realiza același lucru pentru compania dumneavoastră. Dacă nu, ar trebui să vă îndoiți dacă au expertiza sau talentele de care aveți nevoie.

De asemenea, dacă vă gândiți să angajați o firmă de marketing, puteți vedea dacă au recenzii sau mărturii ale clienților online. O firmă de marketing de renume va avea multe recenzii și nu va încerca să le ascundă. Dacă nu puteți descoperi deloc recenzii, avansarea cu acea agenție de marketing ar putea fi problematică. Ar trebui să evitați agențiile care nu au mărturii sau recomandări de la clienții anteriori. Acest lucru ar putea indica faptul că agenția de marketing este nouă sau că clienții anteriori au avut experiențe negative, ambele fiind niște semne că firma nu vi se potrivește.

Marketingul poate fi un aspect complicat într-o afacere, deci asigurați-vă că știți pentru ce plătiți. Puteți face acest lucru solicitând firmei de marketing un acord sau o propunere de serviciu detaliată. Solicitați o defalcare a tuturor serviciilor pe care le vor furniza, inclusiv tarifele pentru fiecare element, pe rând. Majoritatea firmelor de marketing de renume se vor ocupa de acest lucru pentru dumneavoastră.

În concluzie, o firmă de marketing ar trebui să fie aliniată la obiectivele dumneavoastră și să poată susține creanțele cu acorduri scrise și referințe anterioare ale clienților. Dacă este posibil, semnați un contract pe termen scurt și evaluați în mod regulat performanța activităților dumneavoastră de marketing.

 

 

Author

Admin

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *