< Clienții tăi te așteaptă online. Tu ce mai aștepți? >

MARKETERIO, SERVICII COMPLETE DE MARKETING DIGITAL

Alege cea mai eficientă cale de a ajunge la publicul tău. Tu alegi destinația, noi construim punțile.
Vei descoperi cum marketing-ul digital poate funcționa într-un mod spectaculos pentru tine.
Marketerio este o agentie de marketing online, care se concentreaza pe calitate si rezultate concrete. Echipa noastra este formata din specialisti in marketing online, social media, web design, email marketing,  branding, design grafic, a caror experienta poate deveni pentru firma dumneavoastra un avantaj major de piata.

< Am selectat câteva dintre proiectele noastre >

PORTOFOLIU MARKETERIO

< Suntem la dispoziția ta! >

DATE DE CONTACT

Str. Alecu Russo, Nr. 13-19, Sector 2, Bucuresti

(+4) 0773 858 861

Marketing
agentie de marketing full service

Ce înseamnă atunci când o agenție este full-service?

Marketingul cu servicii complete combină toate nevoile de marketing, promovare și publicitate ale companiei dumneavoastră într-un singur pachet. O agenție de marketing este alcătuită dintr-o echipă de angajați cu înaltă calificare, specializați în diferite aspecte ale marketingului. De la început până la sfârșit, agenția oferă planuri și soluții cuprinzătoare care sunt adaptate companiei dumneavoastră. O adevărată agenție cu servicii complete trebuie să fie capabilă să ofere o gamă variată de servicii. Poate fi greu să faci totul eficient într-o epocă în care companiile sunt împinse să își stabilească specialitatea și să o dețină. Cu toate acestea, la sfârșitul zilei, o agenție de marketing trebuie să se concentreze pe îmbunătățirea companiilor clienților asociați în orice mod fezabil.

O agenție de marketing cu servicii complete vă poate ajuta în dezvoltarea planului dumneavoastră de marketing folosind diversele instrumente și platforme disponibile. Vă vor furniza un serviciu cuprinzător. Deci, care sunt primele 10 motive sau beneficii pentru a angaja o agenție de marketing cu servicii complete?

  1. Administrabilitate

Când angajați o singură agenție de marketing cu servicii complete pentru a vă satisface toate nevoile de marketing, veți putea interacționa rapid și eficient. Ultimul lucru pe care îl doriți este zece agenții diferiți care fac zece lucruri diferite, ceea ce ar putea duce la o campanie dezorganizată, cu grafică și sigle nepotrivite, etc. Este semnificativ mai bine să aveți o agenție integrată în care să discutați strategia o dată și să știți exact la ce se lucrează.

Pentru o singură campanie, nu este nevoie să țineți evidența câtorva scriitori independenți, a unui manager intern de social media, a unei agenții de web design și a unei companii de producție video. Managerul de proiect al unei organizații cu servicii complete este însărcinat să pună împreună toate piesele puzzle-ului. Managerul de proiect abordează lucrurile minuscule și ține evidența în loc să vi se trimită dumneavoastră întrebări și actualizări de stare de la mai mulți oameni pe parcursul zilei și săptămânii.

  1. Tehnologie și “know-how”

O afacere de servicii de marketing complet integrată va avea deja toate cele mai bune instrumente, echipamente, software, upgrade-uri și, cel mai important, angajați cu multe cunoștințe la îndemână și gata de-a le pune în practică.

O agenție cu servicii complete ar trebui să aibă profesioniști cu multe cunoștințe și expertiză în toate domeniile dorite. Acest lucru implică faptul că, odată ce ați decis o agenție cu care să lucrați, ați terminat procesul de angajare sau căutare, care poate consuma mult timp și poate fi periculos, care poate dura luni de zile. O firmă de marketing cu servicii complete ar trebui să vă poată ajuta cu orice, de la cercetări de piață și audituri media până la finalizarea proiectării, crearii și implementării campaniei pe toate platformele.

  1. Mai ieftin decât angajarea și instruirea unui angajat propriu-zis

Angajarea uneia dintre cele mai bune agenții de marketing digital înseamnă că veți lucra cu o echipă de experți dedicați. Încercarea de a angaja pe cineva intern și de a vă ocupa de toate cursurile de formare vă poate epuiza bugetul de marketing. Utilizarea profesioniștilor din agențiile de marketing integrate este mai rentabilă, în special pentru companiile mai mici.

  1. Parteneriat pe termen lung

După ce ați găsit cea mai bună agenție de marketing digital pentru nevoile dumneavoastră, ei vor putea să înțeleagă compania și strategia dumneavoastră de marketing. Drept urmare, le puteți aborda ca un însoțitor pe termen lung. Data viitoare când aveți nevoie de o campanie de marketing complet cuprinzătoare, acest lucru va economisi timp și pentru ei.

  1. Perspective și idei proaspete

Noile idei și perspective îți vor spori marketingul, pe care tu și echipa ta nu îl poți percepe atunci când ești atât de aproape de finalizarea unui proiect. O agenție este, de asemenea, focusată să crească în domeniul lor, împărtășind informații cu contactele lor, participând la conferințe și continuu să caute noi perspective.

  1. Folosește eficient bugetul

Deoarece agențiile de publicitate se ocupă de o gamă largă de bugete, ele pot oferi sfaturi fiabile cu privire la alocările dumneavoastră. Vă pot ajuta să vă maximizați rezultatele, oferind în același timp cea mai bună rentabilitate a investiției. Agențiile de marketing vor selecta criteriile adecvate pentru a evalua performanța campaniei (publicitare) și pentru a se asigura că fondurile publicitare sunt cheltuite cu înțelepciune.

  1. Marketingul va fi sincronizat

Brandul dumneavoastră ar trebui să fie consecvent pe toate platformele, inclusiv pe platformele de socializare. Totul, de la site-ul web la rețelele sociale este important. Unul dintre cele mai semnificative avantaje ale angajării unei agenții cu servicii complete este capacitatea de a menține aceste lucruri consistente.

  1. O agenție de marketing digital vă va aduce mai mulți clienți

Când faceți publicitate pay-per-click pe platforme precum Facebook, Google sau Instagram, singur trebuie să plătiți doar pentru spațiul publicitar. Dar, cu o agenție de marketing digital, le plătiți și pentru ca anunțurile dumneavoastră să arate mai bine și să ajungă la mai mulți potențiali clienți.

  1. Scalabilitate

O firmă cu servicii complete ar trebui să fie pregătită să vă ducă firma la nivelul următor. Dacă aveți o relație stabilită cu o agenție de marketing cu servicii complete, agenția respectivă ar trebui să fie gata să crească împreună cu dumneavoastră. Aceștia își pot folosi resursele pentru a furniza personal suplimentar fără a fi nevoie să parcurgeți procesul de angajare a angajaților noi, mai ales dacă ajustările aduse campaniei de marketing nu necesită angajarea unui alt angajat cu normă întreagă. Agenția parteneră poate crește și se poate micșora ca răspuns la solicitările dumneavoastră, asigurându-vă că aveți resursele de care aveți nevoie oricând.

  1. Timp pentru a vă concentra pe ceea ce știți mai bine

Investirea de timp și energie în orice obiect din afara domeniului dumneavoastră de expertiză este epuizant și frustrant și încetinește creșterea companiei. Nu vă pierdeți timpul cercetând lumea digitală în continuă schimbare. Lăsați-l la latitudinea specialiștilor pentru a ține pasul cu ultimele evoluții.

Author

Admin

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *