< Clienții tăi te așteaptă online. Tu ce mai aștepți? >

MARKETERIO, SERVICII COMPLETE DE MARKETING DIGITAL

Alege cea mai eficientă cale de a ajunge la publicul tău. Tu alegi destinația, noi construim punțile.
Vei descoperi cum marketing-ul digital poate funcționa într-un mod spectaculos pentru tine.
Marketerio este o agentie de marketing online, care se concentreaza pe calitate si rezultate concrete. Echipa noastra este formata din specialisti in marketing online, social media, web design, email marketing,  branding, design grafic, a caror experienta poate deveni pentru firma dumneavoastra un avantaj major de piata.

< Am selectat câteva dintre proiectele noastre >

PORTOFOLIU MARKETERIO

< Suntem la dispoziția ta! >

DATE DE CONTACT

Str. Alecu Russo, Nr. 13-19, Sector 2, Bucuresti

(+4) 0773 858 861

< Gama completa de servicii de branding si identitate corporativa >

SPUNE CINE EȘTI. ÎNDRĂZNEȘTE SĂ FII MEMORABIL

Brand-ul este identitatea pe care o construiești la început de drum, pe care o întreții de-a lungul timpului, pe care vrei să o crești sau să o reinventezi. Este răspunsul tău unic atunci când clienții tăi se întreabă cine ești. El trebuie să reflecte într-un mod foarte clar ce ești, ce valori ai, ce oferi. Este modul în care rămâi în mintea publicului tău. Da, trebuie în primul rând să rămâi în mintea lor, să își amintească de tine. Să te recunoască ușor. Să se regăsească în valorile tale și modul tău de a face lucrurile.

< Alege o Strategie Puternică de Branding >

UN BRAND PUTERNIC GARANTEAZĂ VIITORUL AFACERII TALE

In fiecare zi, in fata cumparatorului nu stau alegeri atit de usoare, carui produs, carui serviciu sa dea prioritate. In cele mai multe cazuri, clientul potential nu are nici timpul si nici dorinta sa patrunda in toate argumentele pro si contra fiecarei oferte de comert. Marcile renumite sunt mult mai usor de ales devenind un fel de reper. Clientii se bazeaza pe faptul ca, produsul le este cunoscut din publicitate.

Brandingul – este o metoda de manipulare a consumatorilor. Si trebuie sa mentionam ca, este una foarte eficienta! Desigur, cu o abordarea corecta. Cu ajutotul brandingului, veti obtine cele mai mari venituri de la clientii dumneavoastra. La fel de placut , o pozitionare corecta va va ajuta sa ,,atrageti,, consumatorii la marfa si serviciile dvs, daca nu pentru totdeauna atunci pe un timp indelungat. Ca urmare, nu veti fi nevoit sa cheltuiti sume fabuloase pentru a atrage si pastra clientii. Acest lucru pentru dvs il va face brand-ul.

Totul este posibil, daca veti lucra cu profesionistii, care pot sa creeze branduri efective si stiu, cum cu ajutorul marketingului sa duca afacerea dvs la succes.

// index servicii

CE ÎȚI OFERIM

Visual Identity

Altă creație

Materiale Marketing

Grafic Design Evenimente

Grafic Design Online

< Nu oferim doar servicii. Credem în parteneriate desăvârșite. Vă oferim soluția reală pe care o căutați. >

Contactează-ne acum și află cum te putem ajută!